top of page

Morten Krogvold Workshop Trinn 1

Oppdatert: 2. des. 2022

12.-18.oktober 2023Morten Krogvold har arrangert workshops i Vågå siden 1989, og totalt har over 6000 deltagere gjennomført ett eller flere trinn. Flere av de kjente norske fotografene har startet sin karriere her, men de fleste er amatører på ulike nivåer og ambisjonsnivå.

Trinn 1 starter med en frivillig felles middag torsdag kveld kl. 19.00. Undervisningen starter fredag kl. 08.30 og inneholder totalt 35 timer undervisning /foredrag. Undervisningen baserer seg ikke bare på fotografi, men alle andre kunstformer som litteratur, musikk, film og annen billedkunst. Utover undervisningen er det satt av tid til egen fotografering og kontinuerlig veiledning. Mandag arrangeres det utstilling med bilder deltagerne har tatt i løpet av workshopen. Dette og den påfølgende festmiddagen er alltid et høydepunkt for alle!

Trinn 1 blir omtalt som en dannelsesreise og fotografiske kunnskaper er langt fra det viktigste, men det er holdningen til det å skape som er fokuset denne uken.

Dette er et kurs for alle!

Vi har en stab som bistår med tekniske utfordringer, så ikke la manglende kunnskap hindre deg i melde deg på.

Pris hotel kr 9500.-

Pris kursavgift kr 8000.-


Om Vågå:


Vågå kommune er omgitt av 5 nasjonalparker: Rondane, Dovrefjell, Jotunheimen, Reinheimen og Breheimen. Knut Hamsun er født her, Edvard Munch tilbragte flere somre her og Henrik Ibsen vandret fra Lillehammer og opp hele Ottadalen for å finne stoff til Peer Gynt og Brand. Fortsatt er Vågå en levende kulturbygd.
MELD DEG PÅ HER

6 681 visninger2 kommentarer

Siste innlegg

Se alle
bottom of page