top of page
DSCF1272_edited_edited.png

Ledige stillinger

Vil du bli med på en spennende reise og være med på å bygge opp et helt nytt destinasjonsselskap fra bunnen av?

Da bør du søke på en av stillingene hos VNP!

Vågå Nasjonalpark (VNP) søker deg som har et smil på lur og som er ansvarlig for å yte best mulig service og representere bedriften som en fremstående ambassadør for Vågå. Vi leter etter lidenskapelige kokker, dyktige bakere, serviceminded servitører og hyggelige folk til å jobbe på både dag, kvelds og natterstid til våre spennende serverings- og overnattingssteder i Vågå kommune.

Bo og jobb i Vågå

Kjøkkensjef
på Villa Hotell

I kjøkkensjef-stillingen vil du få muligheten til å utfolde deg kreativt og utvikle egne oppskrifter og menyer, samt øke egen mestring og erfaring.

Til stillingen tilbyr vi en leilighet midt i Vågåmo sentrum, slik at du kan teste bygdalivet, før du tar det endelige spranget med å flytte hit - slik som vi valgte å gjøre!

L1004438.jpg

Villa Hotell

Vågå hotell skal totalrenoveres og starte med blanke ark i juni 2023.

Med totalrenoverte lokaler og spennende nysatsinger, som fremhever den lokale kulturen og historien, vil vi kombinere en rolig landsby atmosfære, med spennende reisemål og opplevelser.

 

Bedriften vil servere måltider, opplevelser og overnattinger som vil forbedre hverdag og fest for både lokale innbyggere og tilreisende. Med deg på laget, er vi sikre på å oppnå dette målet.

I en jobb på Villa Hotell vil du bli en del av et topp team med dyktige og erfarne kokker, bartendere og servitører. Du må være ansvarsfull, punktlig, positiv og serviceinnstilt. Du vil jobbe selvstendig og være løsningsorientert. 

Daglig leder

Vi ser etter deg som ønsker å bli med på en ambisiøs satsing i Vågå sentrum. En person som er klar for å utvikle et hotell som ligger i hjertet av Vågå.

Hotellet er nå under renovering, og skal stå klart til åpning i løpet av juni.

Du bør ha relevant erfaring, men like viktig er personlige egenskaper, positiv innstilling og fleksibilitet. I Vågå Nas

Kjøkkensjef

I denne jobben vil du få muligheten til å utfolde deg kreativt og utvikle egne oppskrifter og menyer, samt øke mestring og erfaring sammen med et dyktig og erfarent team gjennom destinasjonsselskapet vårt.

Som kjøkkensjef må du være ansvarsfull, selvstendig, genuint opptatt av mat og råvarer og vise en stor interesse for å bidra i å bygge opp en ny restaurant.

Har du lyst til å teste å bo og jobbe i Vågå? Ta sjansen nå!

Til kjøkkensjef stillingen tilbyr vi nemlig en bolig midt i Vågåmo sentrum, til de som kommer langveis fra, slik at man kan teste om bygdalivet er det rette valget.

Kokk

Som kokk hos oss vil du bli en del av et kokketeam - et team med erfarne kokker. Det vil være med på å gjøre at du vil utvikle din kompetanse og erfaring. Du må være ansvarsfull, punktlig, positiv og serviceinnstilt. Du vil jobbe selvstendig, men også i team og være løsningsorientert. Som kokk må du være genuint interessert i mat og matopplevelser. Vise stor interesse for råvarer og være en lagspiller.

Resepsjonist

I denne jobben blir du hotellets ansikts utad må du sørge for at gjestene får et flott opphold ved å gi dem god service, og god informasjon.

Servitør

I denne stillingen tar man ikke bare imot bestillinger, serverer mat og rydder. Noe av det viktigste en servitør gjør er å sørge for at hver enkelt gjest er fornøyd og får den servicen hen forventer.

Som servitør er du restaurantens ansikt utad, og det er derfor viktig at man er utadvendt, flink til å kommunisere, selvstendig og løsningsorientert. Du bør også være serviceinnstilt og sosial.

Servitørene på Villa Hotell vil få en variert jobb med alt ifra rolige dager til dager med fulle bordsettinger og sene kvelder som bartender på store arrangement.

Vågå

Andre Etasje Restaurant, Villa Hotell, Bokhandel´n Kafé & Mathus og Isbaren.

I Vågå - den historiske og lys levende bygda, finner du perler på en snor. Enten du er glad i å være ute i naturen, byggeskikk, kultur og håndverk, kunst, lokalmat eller rett og slett trivelige og inkluderende folk med en dialekt til å falle pladask for.

I Vågå er det noe for en hver! Med naturen helt inntil dørstokken kan du rett i nærheten oppleve alt ifra skikjøring og hundespann på vinterstid til rafting, klatring og ell-surfing på vågåvatnet om sommeren. 

Vågå er ei sosial bygd, og det er eventer året gjennom, hvor både lokale og turister strømmer til. Med flere restauranter, kafeer og spisesteder kan du nyte et ekstra godt måltid når du vil, gå ut og nyte noe smakfullt i glasset eller ta med vennegjengen på fest og slå ut håret. 

Leder i isbar og aktivitetsbasert uteliv

Er du klar for å ta et lederansvar på et nytt konsept?

Vi skal utvide en etablert isbar til å bli en del av et aktivitetsområde for både barn, ungdom og voksne. Vi har mange spennende planer og ideer for hva dette kan ende opp med å bli, og ønsker deg på laget for å utvikle dette videre. 

Sommerkokk i Vågå

Vi trenger deg som ønsker å jobbe en sommersessong som kokk i Vågå. Både restaurant Andre Etasje, Bokhandel´n mathus og Villa Hotell trenger deg i juli og august.

Sommerjobb

Har du lyst på en sommerjobb som er travel, varierende, sosial og utfordrende? I sommer kan du bli en del av et team med dyktige og erfarne folk i en spennende drømmejobb.

Baker

Vi har et stort ønske om å bygge opp et bakeri her i Vågå for å gjøre destinasjonsselskapet vårt komplett!

Er du baker, og vil bli med å utvikle et nytt konsept?

Vi ønsker å bygge opp et bakeri og vil ha deg med på laget

Informasjon

Vågå nasjonalpark (VNP) eier og driver nå flere spennende steder i Vågå kommune. Både hotell, kafe og restaurant.

Andre Etasje restaurant, Bokhandel´n mathus, Villa Hotell og Isbaren.

 

Vågå Nasjonalpark (VNP) søker deg som har et smil på lur og som er ansvarlig for å yte best mulig service og representere bedriften som en fremstående ambassadør for Vågå.

Vi søker spesielt etter kandidater med relevant utdanning og erfaring innen restaurant- og hotellbransjen, og som har en positiv innstilling og en sterk arbeidsmoral.

Du må like å jobbe i et team, ha god kontroll og være fleksibel for å kunne ta på deg ulike oppgaver i en travel hverdag. Vi oppfordrer også lokale ungdommer til å søke på sommer- og ekstrajobber hos oss.

Som en del av teamet vil du være med på å bygge opp og utvikle en helt ny opplevelse, med fokus på lokal kultur og historie. Vi ønsker å skape en unik atmosfære som vil tiltrekke seg både lokale og tilreisende gjester. Du vil bli en del av et topp team med erfarne og dyktige kolleger, og vil få mulighet til å utvikle dine ferdigheter og karriere i en spennende og kreativ arbeidsplass.

Vi tilbyr konkurransedyktige lønninger og variert arbeidstid, inkludert dagtid, ettermiddag og kvelder. Så hvis du er klar for å ta på deg en ny utfordring og ønsker å være med på å skape en helt ny restaurant opplevelse, så søk på en av våre ledige stillinger i dag!

Skjema
BrimiEventyr_AndreEtasje_9846.jpg

Kom og jobb med oss!

Er du klar for å ta på deg nye utfordringer og ønsker å være med på å skape en helt ny reiselivsdestinasjon?

Da bør du sende inn en søknad på en av stillingene hos VNP AS! 

Søknader sendes til Mari Weldingh på mari@vnp.as

Søknadsfristen er 1.mai

Har du spørsmål angående søknaden eller stillingene kan du ta kontakt på Tlf: 97621643

bottom of page