BEREDSKAP OG TILTAK COVID 19
Smitteverntiltak i kurslokalene
*Det finnes stasjoner for hånddesinfeksjon ved inngang til alle lokaler.
*Møterommene vaskes godt, og alle bordflater, stoler og annet utstyr desinfiseres.
*Vi benytter store lokaler med mulighet for minimum 1 meters avstand mellom hver møtedeltager.
*Kontaktpunkter som dørhåndtak, termoser vaskes og desinfiseres flere ganger daglig.
*Energigivende pausemat som frukt, søtsaker vil serveres på forsvarlig måte. Kaffe, te vil naturligvis være tilgjengelig utover dette til enhver tid.
*Våre ansatte står klare for å bistå gjennom hele arrangementet.
*Hvert arrangement må ha en ansvarlig arrangør som har oversikt over hvem som er tilstede med navn og kontaktinfo på alle deltakerne.
Smitteverntiltak i serveringen
*Det finnes stasjoner for hånddesinfeksjon ved inngangen til restauranten.
*Bord vaskes og desinfiseres mellom hver gjestegruppe, og øvrige berøringsflater rengjøres hyppig.
*Vi passer at det er minimum 1 meters avstand mellom hvert bord.
*Buffet vil være tilgjengelig hvis det kommer ingen nye tilreteleggingslinjer.
*Vi følger strenge hygienetiltak og rutiner for våre ansatte, i tråd med helsemyndighetenes anbefalinger.
Dette kan du gjøre for å forebygge smitte
*Unngå å hoste eller nyse direkte på andre.
*Hald minst 1 meter avstand til personar som hostar.
*Hoste inn i eit papirlommetørkle som du kastar. Deretter må du vaske deg på hendene.
*Dersom du ikkje har eit papirlommetørkle, bør du hoste i albogen slik at du ikkje spreiar dråper ut i lufta.
*Du kan også nytte eit desinfeksjonsmiddel som inneheld alkohol (antibac), dersom du ikkje har såpe og vatn tilgjengeleg.
*Finn alternativ til handhelsing og klemmar.
Vi gjer alle nødvendige tiltak for at våre gjester og tilsette kjenne seg trygge når dei nyttar våre tilbod her på Vågå Hotel.